Advokatfirman Attofflaw AB
Den lilla byrån med det stora engagemanget
iStock_000045200712Large.jpg

Nyheter

Senaste nytt från Attoff Law

Vi tipsar om arbetsskadeguiden!

Vid arbetsskador finns två separata ersättningssystem, dels den lagstadgade arbetsskadeförsäkringen som hanteras av Försäkringskassan och dels kollektivavtalad trygghetsförsäkring som administreras av AFA Försäkring.

Systemen kan vara förvirrande, inte minst för den som drabbats av arbetsskada och inte vet vem han eller hon ska vända sig till. Försäkringskassan och AFA Försäkring har därför gått samman och lanserat en gemensam webbaserad vägledning; arbetsskadeguiden.

Vägledningen är utformad för den som drabbats av en arbetsskada men kan likväl användas av arbetsgivare som behöver bättre koll på vad som gäller. Du hittar den på www.arbetsskadeguiden.se.

Pia